La muralla romana de Banys Nous i el permís reial de Jaume I per a esberlar-la.

Banys Nous, 20

L´Arca de l´Avia

  Middle Age

La muralla romana de Banys Nous i el permís reial de Jaume I per a esberlar-la.

Banys Nous, 20

En el veí núm. 16 de Banys Nous, s’hi ha localitzat un tram de muralla romana, que conserva tota la seva alçada. (Imatge: Permís Reial de Jaume I a Samuel Bonastruc per esberlar la muralla romana 1258)

L´Arca de l´Avia

Vintage i Núvies-. Autèntiques pece vintages posades a punt per núvies i amants
Del hand-made. Merceria i peces de folclore antigues . Teixits vintage per la casa
S’hi han documentat fragments de dues torres de planta quadrada i un arc de construcció del segle XIII, que les unia per la banda de Banys Nous.La muralla romana serví de límit occidental del Call. Tot i així, diversos propietaris jueus van superar el límit físic de la muralla i arribaren a afrontar amb el carrer dels Banys. Un d’ells fou Astruc Bonsenyor, el qual el 1258 obtingué llicència del rei Jaume I per tal de perforar la muralla. L'edifici de Banys Nous 20 s’adossa a la part exterior de la muralla romana i conserva alguns elements reinaxentistes a la seva façana.

L’arca és una botiga molt antiga i amb gran magnetisme arcada del segle XVI. Anteriorment botiga d’antiguitats. Regentada desde 1982 per Carmen Viñas

Vàrem vendre vestuari  de la pel.licula Titanic, som coneguts al barri i a Barcelona com la tenda del Titanic. Hem fet interiorisme de la Pedrera. La botiga és font d’inspiració de dissenyador famosos com J. P Gaultier Galliano, i d’artistes i directors de cinema com  Woody Allen o Pedro Almodovar.

Serveis: Tasació tot tipus objectes antics
Productes: Vestits i complements de núvies.vels de núvia. Autèntic vintage i peces úniques des de 1920 a 1950 Mantons de Manila i mantellines. Merceria i puntes antigues. Cortines i roba de la llar vintage
Propietari: Carmen Viñas codony i les seves filles
Any de fundació   1973 comença com larca de  l’àvia
Correu electrònic:
Web: http://www.larca.es
Xarxes socials: https://www.facebook.com/Larcabarcelona
Twitter: @larcabarcelona
Telèfon: 93 3021508
Horari:  de 10.30 a 14 y de 16.30 a 20.30 , de dilluns a dissabte

 

 

I'D LIKE TO SCAN ANOTHER QR CODE