La font de Sant Honorat

Fat Tire Bike Tours

C/ Sant Honorat, 7

  Middle Age

La font de Sant Honorat

El carrer de Sant Honorat era conegut en època medieval com a Carrer de la Font. Aquesta font gòtica fou construïda el 1357, en temps del rei Pere el Cerimoniós, amb la finalitat d’estalviar als jueus episodis de baralla i trencadissa amb els cristians. (Imatge: Excavacions al palau de la Generalitat (1907).

Fat Tire Bike Tours

C/ Sant Honorat, 7

Tour de Bicicletes. Lloguer de Bicis. Recorreguts turístics en anglès

Aquest espai eixamplat del carrer de Sant Honorat havia estat considerat com a “placeta”: sembla que és l’indret on cal situar la font de l’antic call jueu. Abans de la construcció de la font, els jueus havien d’anar a buscar l’aigua fora del Call. Aquesta font va ser construïda l’any 1357, possiblement com a resposta a la dificultat dels jueus d’anar a cercar aigua fora del call, ja que a vegades els cristians s’oposaven a la seva presència i es produïen aldarulls. Era possiblement una canalització de la font existent a la plaça de Sant Jaume. L’edifici actual, reedificat a mitjan segle XIX, va mantenir l'alineació antiga de la font: s’en conserva encara el reclau.

Tenim 13 anys d’experiència donant tours en anglès a Barcelona i a més de Barcelona l’empresa Fat Tire te oficines en Paris, Berlin i Londres. No fa falta reservar. Tenim 2 tours al dia els 7 dias de la setmana, als 11:00 i els 16:00

Serveis: Tour de Bicicletes. Lloguer de Bicis. Recorreguts turístics en anglès.
Productes: Bicis, Tours personalitzats, samarretes, mapes.
Descomptes : Grups fins a 17 persones. €2 de descompte.
Propietari: Scott Haynes
Web: www.fattirebiketours.com/barcelona
Correu electrònic: Noel@fattirebiketours.com
Xarxes socials: www.facebook.com/fattirebiketoursbarcelona
Telèfon: 93 3429275
Horari: 10:00 a 13:30 14:30 a 17.00 19:30 a 20:00

I'D LIKE TO SCAN ANOTHER QR CODE