Altres Barcelonas (imatges Arxiu Fotogràfic de Barcelona)

Com si es tractés d’una màquina del temps, QR Gòtic proposa a l’usuari partir del present, utilitzant una tecnologia del futur, per recrear el passat. Us convidem a viatjar en el temps i gaudir d’altres Barcelones retratades per fotògrafs.

Obrint Via amb QR Gòtic

A principis de 2013, Obrint Via y QR Gòtic, han tancat un acord de col·laboració: La nova ruta guiada per la carrers Llibreteria i Frenería per descobrir la seva història i els comerços més emblemàtics d’aquesta zona del centre de la ciutat de Barcelona.

“Jugar a buscar la història del carrer” reportatge de CATALINA GAYÀ para El Periódico

Ens agrada molt el reportatge de Catalina Gayá i la seva perspectiva de barrejar temps i descobrir la ciutat i la seva història amb QR Gòtic, com si es tractés d’un joc

La història del Gòtic a través dels seus comerços (Reportatge TV3)

Fa uns dias hem compartit el temps conversant entre veïns, comerciants, els periodistes de Tv3, el director del MUHBA i l’equip de QR Gòtic per explicar entre tots el projecte i fer aquest reportatge dirigits per la creativitat de Miquel Piris i Josep Maria Camps (vídeo)

Conexió amb QR Gòtic : (podcast) La tarda de Barcelona.

El 22 de gener ens va visitar Oriol Puig del programa La tarda de Barcelona de LA XARXA , per fer conexió amb Vanessa Raja. En l’entrevista, parlem del projecte QR gòtic, com ha sorgit i de les sorpreses per descobrir en seguir la ruta de codis QR del Carrer Llibreteria

El carrer de la Llibreteria implementa els codis QR ( Reportatge BTVnotícies.cat )

Les periodistes Àngels Molina i Merche Artacho han fet un reportatge especial sobre QR Gòtic para Btvnotícies.cat

L’equip QR Gòtic presenta el projecte en L’internauta de Vilaweb

El passat 27 de setembre Josep Conesa i Carolina Gaona van explicar el projecte QR Gòtic en una entrevista realitzada en l’estudi de Vilaweb per al programa L’internauta amb Vicent Partal (@vpartal)

La muralla romana construïda fa gairebé 20 segles, surt a la llum.

La muralla romana construïda fa gairebé 20 segles, surt a la llum, després de romandre pràcticament oculta per altres edificis. Aviat es descobrirà un tram d’uns 40 metres més després de derrocar dos dels edificis que ho oculten. L’anunci s’ha realitzat durant les jornades Intervenir en la muralla romana deBarcelona,que conclouen aquest divendres en el Museu d’Història de Barcelona, Muhba.

Imatges per imaginar

Ja coneixes el nostre compte en Pinterest? Hem creat boards amb imatges interessants que t’ajudaran a imaginar la Barcelona d’altres èpoques.