Un turó des d’on es dominés el pla de Barcelona.

Gelaaati!!

C/ Llibretería #7

  Antiguitat

Un turó des d’on es dominés el pla de Barcelona.

L’emplaçament original de la ciutat romana era en aquest espai on us trobeu ara mateix, el Mont Tàber.

Gelaaati!!

C/ Llibretería #7

Gelaaati regentada per Marco Di Consiglio, es funda a Barcelona al juliol de 2006 sobre el concepte clàssic de gelats artesans 100% italians. També disposen de granissats, pastes, gofres, crepes i gelats sense gluten. Mes de 40 sabors per triar.

L’emplaçament original de la ciutat romana era en aquest espai on us trobeu ara mateix, el Mont Tàber. En temps de pau, no fou necessari ubicar la ciutat en un lloc especialment estratègic: era suficient un turó des d’on es dominés el pla de Barcelona. Per tal de protegir-la d’eventuals atacs i de delimitar-la, la ciutat fou emmurallada. El resultat fou un sistema rectangular de muralles, amb angles aixamfranats, que comptava amb quatre portes. La porta del nord-est era a l’entrada del carrer Llibreteria amb la plaça Jaume I. No conservem restes d’aquest portal, si bé sabem que estava flanquejat per dues torres de planta quadrada.

Gelaaati regentada per Marc, es funda a Barcelona al juliol de 2006 sobre el concepte clàssic de gelats artesans 100% italians. El seu secret consisteix a investigar amb ingredients de fabricació simple i tradicional, sobretot sense ningun tipus d’additius, ni colorants, sense l’ús de greixos vegetals hidrogenats, a més, tota la producció es realitza totalment cada dia, la qual cosa fa que el gelat sempre estigui realment fresc i sa.

Gelats elaborats cada dia amb llet fresca d’alta qualitat (font d’un excepcional valor nutritiu per a l’organisme), sorbets de fruita fresca de temporada. La fruita és un reservorio de tot tipus de vitamines, sals minerals, que són la base d’una dieta equilibrada rica en fibra per mantenir el cos vital. Pels Veganos també amb llet de aroz,  de soia i baixa caloria

Gelaaati! és una gelateria multisabor que t’ofereix combinacions delicioses de fruites fresques convertides en gelat. També disposen de granissats, pastes i gofres.

web: www.gelaaati.com   Gelaaati! en Facebook     @gelaaati en Twitter

Telèfon: 93 3105045   mail:info@gelaaati.com

VULL ESCANEJAR UN ALTRE CODI