Casa del poeta Samuel Bonastruc

Sant Honorat, 9 Bajos

Antique Aquiles

Sant Honorat, 9 Bajos

  Edat Mitjana

Casa del poeta Samuel Bonastruc

Sant Honorat, 9 Bajos

A les darreries del segle XIV, en aquesta parcel·la, corresponent actualment al carrer de Sant Honorat 9, se situava la casa del poeta Samuel Bonastruc.

Antique Aquiles

Sant Honorat, 9 Bajos

Antiguitats en general. Assessorament, tasació de peces, restauració de mobles i pintures.
Al s. XII (ca. 1166), el viatger Benjamí de Tudela elogia la comunitat jueva de Barcelona, la qual és descrita com una aljama “d’homes savis i intel·ligents, de noble llinatge”. El Call de Barcelona fou un important centre literari. Hi visqueren rabins i savis com Samuel ha-Sardí, Salamó ben Adret, Nissim Girondí, Isaac Sesset Perfet, Hasdai Cresques, Isaac Moixé Natan de Tàrrega i  Samuel Bonastruc. El poeta Samuel Bonastruc pertanyia a l’anomenat cercle de Saragossa, juntament amb Salomó de Piera. Aquest era un grup de poetes, representants de la literatura hebrea del moment, que escrivien també en llengua romànica, s’intercanviaven cartes i participaven en competicions i disputes. Al segle XVIII, aquest edifici constava de planta baixa, dos pisos i porxada, però la casa actual és una  reedificació de l'any 1849. S´hi pot observar una placa que commemora la fundació del Col·legi Sant Jordi (1898), primera escola catalana moderna.  

Botiga d’antiguitats, dedicada a la compra i venda d’antiguitats (mobles, llums, pintura, porcellanes, talles, rellotges, plata, ceràmica antiga, joies antigues i objectes de decoració)

Serveis: Assessorament, tasacion de peces, restauració de mobles i pintura.
Descomptes: un 10% de descompte en totes les compres. Packs de productes, Recomanacions, assesoria, activitats, etc
Web: www.antiqueaquiles.com
Correu electrònic: antiqueaquiles@gmail.com
Telèfon: 930104796
Horari: 10.30-14 16.30-19h

VULL ESCANEJAR UN ALTRE CODI
Captura de pantalla 2013-09-17 a las 18.53.53