El carrer de la Sinagoga dels Francesos

Climent Disseny. Rosa

C/ Arc de Sant Ramon del Call, 5

  Edat Mitjana

El carrer de la Sinagoga dels Francesos

Aquest carrer es coneixia també com a carrer de l’Escola dels Francesos, atès que, tal i com ho testimonien els documents, s’hi trobava la sinagoga per a exiliats francesos. (Imatge: Carrer de l’Arc de Sant Ramon del Call. A mà dreta, casa medieval que pertany al Centre d’Interpretació del Call (MUHBA).

Climent Disseny. Rosa

C/ Arc de Sant Ramon del Call, 5

Climent Disseny és una Empresa Dedicada a la venda, importació i laboració de Tot Tipus de Joieria i bijuteria artesanal, tan l'Engros com al detall.

En aquesta àrea del carrer de l’Arc de Sant Ramon cal situar-hi la Sinagoga dels Francesos. La seva localització no és exacta, però se situava prop dels Banys Freds i molt probablement al reclau que fa el carrer, considerat llavors com una petita placeta.  El  1306, el call barceloní va rebre refugiats jueus expulsats: el rabí Abraham ben Adret aconseguí permís del rei Jaume II per a acollir seixanta famílies de jueus francesos, amb la qual cosa el nombre de jueus a Barcelona augmentà aproximadament en un terç. Cap al 1320, hi hagué una nova arribada de jueus procedents de França, que fugien de la violenta croada dels  Pastor.

Models exclusius d’arrecades, polseres i anells acabats amb cuir. Disposem del nostre propi taller on elaborem els nostres productes, i podem realitzar peces a mida i personalitzades al moment.
Serveis: Oferim solucions personalitzades per als nostres clients, fem peces exclusives, reparacions de tot tipus, restauracions, canvis de tamany, etc.
Productes: Collarets, anells, arrecades, polseres, penjolls, fulars,
complements per al cabell…
Descomptes: 50% de descompte en productes a final de temporada.
Propietari: Rosa Climent Mareña
Any de fundació  2008
Correu electrònic: info@climentdisseny.com
Web: www.climentdisseny.com
Xarxes socials: https://www.facebook.com/climentdissenybcn
Telèfon: 93 3171887 – 626 751760
Horari: de dilluns a divendres de 09:00 a 20:00h, dissabtes i diumenges de 10:30 a 20:00h.

VULL ESCANEJAR UN ALTRE CODI