Aquí s’edificà un temple dedicat a l’emperador August

Gelaaati!!

C/ Paradís #8

  Antiguitat

Aquí s’edificà un temple dedicat a l’emperador August

El mont Tàber era un turó des del qual es dominava tan el mar com una extensa zona del pla de Barcelona. Els fundadors de la ciutat van escollir aquest promontori, que tenia el cim al carrer Paradís, per a construir-hi Barcino. o.

Gelaaati!!

C/ Paradís #8

Gelaaati regentada per Marco Di Consiglio, es funda a Barcelona al juliol de 2006 sobre el concepte clàssic de gelats artesans 100% italians. També disposen de granissats, pastes, gofres, crepes i gelats sense gluten. Mes de 40 sabors per triar.

Ets davant de Gelatti, fundat l'any 2006 i actualment regentat per en Marco. El mont Tàber era un turonet des del qual es divisava la mar i una extensa zona del pla de Barcelona, esquitxada de maresmes. Els fundadors de la ciutat escolliren aquest promontori, amb cim a l’actual carrer Paradís, per a construir-la. Aquí s’hi edificà un temple de culte dedicat a l’emperador August. Sou en un extrem d’aquest recinte. Es tractava d’un temple cobert, d’onze columnes de costat i sis d’ample, l’entrada principal del qual mirava cap al sud. L’edifici tancava un dels costats menors del fòrum, que al seu torn caldria ubicar a l’actual plaça Sant Jaume. Avui conservem quatre de les columnes del temple a l’interior de la seu del Centre Excursionista de Catalunya del carrer Paradís. Són visitables. Heu de saber, però, que a finals del segle XVIII encara n’hi havia sis en peu. Sabieu que una d’aquestes columnes, ara ja desapareguda, fou localitzada a l’immoble n. 7 del carrer Llibreteria (que per cert, era una carbonera) ?

Gelaaati regentada per Marc, es funda a Barcelona al juliol de 2006 sobre el concepte clàssic de gelats artesans 100% italians. El seu secret consisteix a investigar amb ingredients de fabricació simple i tradicional, sobretot sense ningun tipus d’additius, ni colorants, sense l’ús de greixos vegetals hidrogenats, a més, tota la producció es realitza totalment cada dia, la qual cosa fa que el gelat sempre estigui realment fresc i sa.

Gelats elaborats cada dia amb llet fresca d’alta qualitat (font d’un excepcional valor nutritiu per a l’organisme), sorbets de fruita fresca de temporada. La fruita és un reservorio de tot tipus de vitamines, sals minerals, que són la base d’una dieta equilibrada rica en fibra per mantenir el cos vital. Pels Veganos també amb llet de aroz,  de soia i baixa caloria

Gelaaati! és una gelateria multisabor que t’ofereix combinacions delicioses de fruites fresques convertides en gelat. També disposen de granissats, pastes i gofres.

web: www.gelaaati.com   Gelaaati! en Facebook   @gelaaati en Twitter

Telèfon: 93 3105045   mail:info@gelaaati.com

 

VULL ESCANEJAR UN ALTRE CODI