Sant Sever, un antic “cardo minor” romà

C/ Sant Sever 1

The Perfumery

  Edat Mitjana

Sant Sever, un antic “cardo minor” romà

C/ Sant Sever 1

El carrer de la Volta, actuals carrer de Sant Sever i baixada de Santa Eulàlia, fou, en època romana, un antic cardo minor, que seguia la línia paral·lela del cardo maximus (carrer del Call).

The Perfumery

Punt de venda de perfumeria niche selectiva, pionera a bcn.
Aquesta casa del carrer de Sant Sever núm. 1 fou propietat del jueu David de Bellcaire. En sortia un cul-de-sac, anomenat, en època moderna, carrer del Mill. Antigament era el carreró “sota la Volta”, per la volta que existia sobre el carrer i que donava nom a l’actual eix de la Baixada Santa Eulàlia i Sant Sever. Aquest carrer “de la Volta” segueix el traçat d’un antic cardo minor romà. Els altres carrers romans conservats del Call Major són: el de Sant Domènec i el de Sant Honorat, antics decumani minori, i el carrer del Call, l’antic cardo maximus, que menava a la porta romana i que fou esbiaixat en època medieval per la construcció del Castell Nou. De la urbanització romana, se’n conserva la muralla a l’interior de les cases situades entre els carrers dels Banys Nous i de l’Arc de Sant Ramon del Call    

Ofereix firmes nacionals i de tot el món que es dediquen a la perfumeria d’autor, cosmètica i espelmes, així com complements especials.

Un temple d’aromes, en què Ofereixen Perfums Únics, d’acord amb cada persona. treballen amb firmes que encara no són conegudes localment però que en el seu paiís d’origen són ‘el top de la fragància’. Realitzen esdeveniments i presentacions de productes i firmes exclusives.

Serveis: Atenció personalitzada a les necessitats del client
Productes:Punt de venda de perfumeria niche selectiva.
Propietari: LCW S.L
Correu electrònic: gotico@theperfumery.es
Web: www.theperfumery.es
Xarxes socials: www.facebook.com/ThePerfumeryBarcelona
Telèfon: 93 1801824

VULL ESCANEJAR UN ALTRE CODI