L’antiga Volta del Call

Barcelona Lettings

C/ Sant Sever 6.

  Edat Mitjana

L’antiga Volta del Call

En època medieval, l’actual carrer de Sant Sever i la Baixada de Santa Eulàlia formaven un sol carrer, dit de la Volta, que anava des de l’actual carrer del Bisbe fins al mur de la muralla romana. L’enderroc d’aquest llenç de muralla no es va produir fins el 1394.

Barcelona Lettings

C/ Sant Sever 6.

Una alternativa de qualitat als hotels a Barcelona.
El nom de Volta del Call es deu al fet que la part més occidental del carrer estava coberta per una volta, que menava a banda i banda del carrer, el qual no formava part dels límits del Call, com sovint s’havia dit, ja que les cases situades a la banda septentrional estaven a mans de propietaris jueus. Abans del pogrom de 1391, la casa situada en aquesta cantonada (Sant Sever-Sant Domènec del Call) era propietat del jueu Enoch Saporta, originari de Bellpuig i emparentat amb jueus cerverins. La mobilitat geogràfica i sovint la ubiqüitat foren trets comuns dels jueus catalans, que canviaven de residència freqüentment i sovint posseïen propietats a diverses ciutats. Després de passar per diverses mans, al segle XVII la casa actual fou reedificada per Francesc Mir i Pujades. L'edifici conserva elements anteriors a aquesta reedificació, com és la porta adovellada baixmedieval.”.

Us convidem a Viure i Guadir de Barcelona, una de les ciutats més cosmopolites del món, ciutat de tendències i disseny a més de reconeguda ciutat com a  centre de negocis amb un fons històric únic ple de racons encantadors esperant a ser descoberts. A Barcelonalettings volem ajudar-lo a trobar allò que busca a la nostra ciutat

Serveis: Lloguers d’apartaments amb encant i al centre de la ciutat; Gaudir del nostre fantàstic Bed and Breakfast a preus molt competitius i oferim tots els serveis possibles així com les activitats més populars de la ciutat a preus inmillorables.

Productes: Grans apartaments per celebrar un sopar romàntic, una reunió d’amics, una presentació de negocis o un esdeveniment corporatiu en els més alts estàndards.
Any de fundació 2013
Correu electrònic: info@barcelonalettings.com
Web http://barcelonalettings.com

Telèfon: 93 6677841

VULL ESCANEJAR UN ALTRE CODI