Al segle XIX aquí s’hi feia el millor pa de pessic de la ciutat

Pastisseria Santa Clara

C/ llibretería #21

  Món Contemporani

Al segle XIX aquí s’hi feia el millor pa de pessic de la ciutat

Segons l’erudit Joan Amades, aquest establiment era un dels llocs on feien més bo el pa de pessic. És una botiga ben antiga, que es remunta a l’any 1834.

Pastisseria Santa Clara

C/ llibretería #21

Más de 170 años ofreciendo variedad de productos de pastelería y bombones de gran calidad . Elaboran sus productos con materia prima y la experiencia de muchos años de tradición.

Us trobeu davant de la pastisseria Santa Clara, un establiment ben antic. Data del 1834. Els actuals propietaris, l’Antonio Mª Ribes i la Núria Pagès, van adquirir la pastisseria i obrador l’any 1975, continuant una forma d’elaborar els productes que li havia donat molta anomenada durant els primers anys del segle XX. En aquell moment, l'estudiós Joan Amades recordava que juntament amb un altre forn del carrer, el de Sant Jaume, aquí s’hi feia el millor pa de pessic de la ciutat. L’any 1923 aquest darrer establiment, que era ubicat al número 3 del carrer, ja devia ser un espai semblant a les pastisseries actuals. S’hi venien, és clar, pastissos. Però també hi havia “confits, bombons, licors i xampanys”. És a dir; els dies festius les famílies s’hi acostaven per comprar el tortell o els confits !

Hace más de 170 años elaboramos productos de pastelería y bombones de gran calidad y variedad, cuidando y ampliando el surtido según las preferencias del cliente y la temporada.  Elaboran sus productos con materia prima y la experiencia de muchos años de tradición.

Entre los productos estrella está el praliné, las trufas, el mazapán, las tartas, la Coca de Llardons, las ensaimadas de Nata el “Cremat de crema” y por supuesto el  pa de pessic .

web: www.pasteleriasantaclara.com

VULL ESCANEJAR UN ALTRE CODI